Wie wij zijn

Wij zijn Globiq.

Globiq biedt oplossingen om al uw documenten op een betrouwbare manier te digitaliseren. U bespaart direct doordat het aantal menselijke handelingen wordt verminderd, er nagenoeg geen fouten meer gemaakt worden, documenten snel zijn terug te vinden en fysieke opslag van documenten overbodig wordt.

Globiq maakt gebruik van de laatste technologie en al onze oplossingen draaien in de cloud. Door de inzet van open-standaarden geeft Globiq klanten optimale keuzevrijheid.

Naast de krachtige digitalisatie engine is Globiq ook in te zetten bij het uitvoeren van data-entry werkzaamheden voor diverse processen. U behoudt uw eigen automatiseringsoplossingen en Globiq doet het werk, flexibel en tegen aanmerkelijk lagere kosten.


Werkende oplossingen

Anders dan veel andere automatiseringsmogelijkheden kan bij Globiq snel en soepel gestart worden. U investeert niet in software of hardware, maar in een werkende oplossing. Globiq draait haar bewezen software in de ‘cloud’ en zorgt voor een efficiënte communicatie tussen u en uw handelspartners. De centrale oplossing van Globiq is veilig en robuust en is beschikbaar met minimale initiële projectkosten aan uw kant.

Globiq zorgt ervoor dat de oplossing naadloos aansluit bij uw behoefte. De Globiq web-based oplossingen zijn beschikbaar vanaf iedere werkplek. Indien gewenst kunnen we onze oplossing integreren in uw eigen kantooromgeving.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Samen met u legt Globiq aan het begin van het proces vast welke doelen gehaald moeten worden. Hierdoor kunt de kwaliteit van de cruciale data borgen wat zekerheid biedt. Afhankelijk van de voorwaarden die u stelt aangaande de binnenkomende data kan Globiq de controle verder uitbreiden en een bijna 100% herkenning garanderen. De kwaliteit van herkenning is geborgd door een slimme combinatie van geautomatiseerde controles met ‘ouderwetse’ menselijke visuele controles.

Wilt u meer weten over wie zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

PROBEER HET


Daag ons uit met uw probleem. Globiq kan direct en zonder kosten u een voorbeeld geven hoe de oplossingen die geboden worden, kunnen werken voor u. Neem contact op en vraag geheel vrijblijvend een demostratie aan van onze service.


Neem contact met ons op