Probeer het

Het geheel van Business Process Outsourcing (BPO) heeft te veel variabelen om een eenduidig antwoord op te geven op de exacte prijs voor het faciliteren van uw data uitdagingen. Wel hebben wij bij al onze klanten een besparing weten te realiseren van 60% of meer. Globiq ontzorgt u van alle zaken die te maken hebben met personeel zoals: ziekte, overwerk, parttimers, ICT, reiskosten en andere kantoor gerelateerde kosten.

Voor het geautomatiseerd converteren van uw facturen naar data hanteren wij een basis-tarief van rond de 34 cent per pagina.

Wij graag met u in gesprek om een passend oplossing te realiseren. Wanneer u ons uitdaagt met uw specifieke probleem, zal Globiq hier een passende oplossing tegenover zetten. In de meeste gevallen kunt u zelfs geheel vrijblijvend onze oplossing uitproberen.

 

PROBEER HET


Daag ons uit met uw probleem. Globiq kan direct en zonder kosten u een voorbeeld geven hoe de oplossingen die geboden worden, kunnen werken voor u. Neem contact op en vraag geheel vrijblijvend een demostratie aan van onze service.


Neem contact met ons op