Met of bij ons werken

De klanten van Globiq zoeken naar mogelijkheden om hun administratieve en financiële processen efficiënter te maken. Tegelijkertijd staan zij voor de uitdaging het inzicht in hun factuur- en betaalstromen te verbeteren. Medewerkers houden zo tijd over voor werkzaamheden die meer waarde toevoegen. Ben jij ook iemand die tot het uiterste gaat om processen bij klanten te stroomlijnen? Die de laptop niet dichtklapt voordat de klant een optimale oplossing krijgt aangeboden? Hebben financiële processen als purchase to pay en e-invoicing geen geheimen voor jou en deel jij de passie van Globiq om digitalisering en automatisering tot in de perfectie uit te voeren?

Ben jij dat gemotiveerde talent, dat samen met ons wil groeien? Jij als kennisprofessional en wij als onderneming die midden in de samenleving staat. Je wilt natuurlijk niet stil staan in je ontwikkeling en de opkomst van technologieën als machine learning, artificial intelligence en robotic process automation (RPA) van dichtbij meemaken. Logisch dus dat je het gesprek aangaat met Globiq, een Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming waar mensen en samenwerking centraal staan. Een internationaal bedrijf waar hard wordt gewerkt, waar je veel vrijheid krijgt en waar initiatief nemen op prijs wordt gesteld en gewaardeerd. Bel direct voor een afspraak met Peter Veenman 0655 17 3215.

Sales & Marketing Medewerker in Nederland

Juist door je kennis van financiële processen in combinatie met interesse in en nieuwsgierigheid naar business innovaties, ben jij in staat kansen in de markt te benutten.  Je ziet interessante leads, zoekt naar slimme conversies en bent continu paraat om ook bestaande klanten net dat beetje extra te bieden. Kortom, je hebt oog voor mensen en relaties en je komt je beloften na. De markt waar Globiq zich in beweegt is breed, maar bekendheid met de bedrijfsprocessen van accountantskantoren en/of financiële administraties van middelgrote en grote bedrijven helpt jou en ons een grote stap vooruit.   Kennis van de markt, het bepalen van de juiste buyer persona’s, het ontwikkelen van de customer journey: het klinkt je als muziek in de oren. Je krijgt als Sales & Marketing medewerker in Nederland alle ruimte om zowel strategisch als uitvoerend je stempel te drukken op de propositie van Globiq en op de manier waarop wij onze groei verder invulling gaan geven. Bel direct voor een afspraak met Peter Veenman 0655 17 3215.

Applicatie Ontwikkeling en Project Manager op de Filipijnen

Bij Globiq zijn jij en het ontwikkelteam verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van ons RPA-cloudplatform. Jij opereert vanuit Nederland en werkt nauw samen met enthousiaste en gepassioneerde ontwikkelaars op de Filipijnen. Samen vormen jullie het ontwikkelteam. Na een korte trainingsperiode waarin je je collega’s, het product en de ontwikkelomgeving leert kennen, ben je klaar om aan de slag te gaan. Globiq is op zoek naar een ontwikkelaar die Apps kan maken en verder kan uitbouwen, verbeteren, optimaliseren. Dit loopt uiteen van het bouwen van kleinere wijzigingen tot complete applicaties. Je werkt nauw samen met Sales & Marketing die terugkomen met feedback van de klant, die verwacht dat Globiq zijn oplossingen voortdurend verbetert en distribueert. Jij bent die ontwikkelaar die essentiële processen bij de klant weet te integreren en primaire informatiestromen aan elkaar knoopt. Jij bent verantwoordelijk voor de ‘last mile’: de realisatie van een gestroomlijnd platform dat factuur- en betaalprocessen naadloos op elkaar afstemt. Dat doe je niet alleen, maar met een toegewijd team. En we rekenen erop dat je je kennis en ervaring deelt met junior developers, zodat we samenwerken aan een hoog kennisniveau. Daar staat Globiq voor en dat verwachten klanten van ons.

Project Management

Als projectmanager ben je verbindende schakel tussen alle elementen die uiteindelijk zorgen voor een glimlach op het gezicht bij de klant. Je inventariseert de wensen en eisen bij de klant, van wie je de business goed kent en de uitdagingen kunt spellen. Daarmee sta je aan de basis van een vlotte en soepele factuur- en betaalprocessen bij de klant. Je brengt vervolgens alle collega’s bij elkaar en spoort hen aan met creatieve oplossingen te komen. Vervolgens stuur je het team aan dat de oplossingen gaat bouwen. Je kent de toegevoegde waarde en de valkuilen van een SaaS-omgeving, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Met jouw enthousiasme zorg je voor tevreden medewerkers, die de software-oplossingen ontwikkelen, en loyale klanten. Interesse?

Neem contact met ons op