Data invoer


Onmiddellijke besparingen op arbeidsintensieve processen met een BPO-provider die uw taal spreekt

Focus op uw kernprocessen

Op elk punt van uw proces waar data invoer nodig is, kan Globiq deze taak van u overnemen tegen zeer competitieve tarieven. Globiq kan uw data-entry werk uitvoeren tegen lagere kosten. Dit doet Globiq met gemotiveerde mensen, 24 uur per dag 7 dagen per week. In veel gevallen kunnen we op een veilige manier uw huidige ICT-toepassing gebruiken. Globiq kan, in het door u gewenste tempo, opschalen.

Het outsourcen van een gedeelte van uw werkproces kan de juiste stap zijn voor uw bedrijf. Het reduceren van de kosten en terugbrengen van de focus op wat echt belangrijk is haalt de rem van uw kern processen. Beginnen met outsourcing geeft mogelijk echter veel vragen. Hoe vind ik een betrouwbare partner die mijn processen begrijpt, bereid is te investeren in een goede relatie en mijn taal spreekt? Globiq begeleid u bij elke stap, houd het proces en de impact van de wijzigingen nauwlettend in de gaten en geeft heldere inzage in de werking van uw outsourced proces. Het resultaat? Een moeiteloze integratie en gegarandeerd resultaat.


 

PROBEER HET


Daag ons uit met uw probleem. Globiq kan direct en zonder kosten u een voorbeeld geven hoe de oplossingen die geboden worden, kunnen werken voor u. Neem contact op en vraag geheel vrijblijvend een demostratie aan van onze service.


Neem contact met ons op