Data archivering


Data archivering

U wilt uw volle archiefkast opruimen. U wilt af van volle ordners met allerlei verschillende documenten. In de loop van de tijd heeft u allerlei informatie verzameld. U hebt deze informatie logisch en handig geordend in ordners. Het zijn er echter al best veel en het worden er dagelijks meer. U merkt dat het steeds meer kostbare tijd kost om uw documenten terug te vinden.

Globiq digitaliseert en classificeert uw documenten. Zo vindt u uw documenten snel en makkelijk terug. Gewoon door te googelen.

Dat ruimt op!


FAQ’S

Hoe werkt het?
U bespreekt met ons wat u wilt opruimen. U scant uw documenten of verstuurt uw ordners naar Globiq. Wij herkennen de relevante gegevens en slaan zowel de gedigitaliseerde data als het origineel op. U ontvangt uw ordners retour of laat uw ordners veilig vernietigen.
Wat levert het op?
Zoeken naar elektronische documenten gaat veel sneller dan zoeken naar papieren documenten in volle ordners. U bespaart direct doordat u geen fysieke archiefruimte mee nodig heeft. U bent flexibel om grote (eenmalige) hoeveelheden documenten te verwerken. Het elektronisch verwerken van documenten geeft rust in de organisatie zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Bovendien geeft u een duidelijk signaal af over milieubewust ondernemen.
Wat kost het?
Het archiveren van documenten is al mogelijk vanaf 20 eurocent. U betaalt voor het eenmalig digitaliseren en het herkennen van metagegevens. U betaalt een kleine vergoeding per document per jaar en een maandelijks abonnement voor het gebruik van het documentportaal.
Welke techniek wordt gebruikt?
Globiq gebruikt de bewezen betrouwbare database technologie van Oracle voor het beheren van uw gegevens. Desgewenst ontsluiten wij uw gegevens met behulp van een webportaal geschreven met Oracle Application Express. Voor vlotte en correcte gegevens herkenning gebruiken wij de OCR software ABBYY FlexiCapture. Onze servers draaien op het Amazon Web Services platform in het Ierse rekencentrum. Globiq heeft eigen componenten ontwikkeld die de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van onze diensten garanderen.
Wie heeft er toegang?
Dit bepaalt u. De veiligheid van uw data staat voorop. Ontsluiting vindt plaats op een manier die past binnen uw werkwijze en die de juiste mensen van de juiste informatie voorziet. Hoe lang blijven mijn documenten beschikbaar? Een gedigitaliseerd documenten blijft standaard 1 jaar online. Uiteraard is in overleg een langere periode mogelijk.
Hoe weet ik dat het veilig is?
Globiq geeft de hoogste prioriteit aan veiligheid. Wij beheren die continue en pro-actief. De verbinding met het Amazon Web Services datacenter verloopt via versleutelde SSL verbindingen. Daarnaast maken we gebruik van aanvullende encryptie voor het opslaan van uw gegevens.
Wat is het stappenplan?
U neemt vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken wij hoe wij uw volle archiefkast kunnen opruimen. Tijdens een korte testperiode controleren we het omzetten en verwerken van de herkende gegevens in ons beveiligde documentenportaal. Als u dat wilt leveren wij uw documenten af in uw eigen documentportaal.
 

PROBEER HET


Daag ons uit met uw probleem. Globiq kan direct en zonder kosten u een voorbeeld geven hoe de oplossingen die geboden worden, kunnen werken voor u. Neem contact op en vraag geheel vrijblijvend een demostratie aan van onze service.


Neem contact met ons op